ツ  my oxygen   Myself ♥  mak 。 ayah  akak dila  akak syida 。 abg apis  ameer 。  eisya  deyla  nani 。 

Jangan Kawan Dia !

lorh , awat ni ? chill la mak , dya pompwan kot . KAWAN pong salah ke ? 

oh ! lupa plak . ad KISAH HITAM d sebalik persahabatan yang mak aku ta REDO sangat tu . Ok mak ! fani paham mak saket hati bila orang kutuk fani .  Bak kata orang la kan , 
"When someone is so sweet to you, don’t expect that they will be like that all the time because even the sweetest chocolate expires."
ahak ! betul kan ? na wt macam mana orang , na komen takut TERasa . mengata aku kemain lagi , Yuhuu ! memang aku ta sebaik KAWAN aku tu . Bijak lagi Sana , aku dengan KAWAN aku tu  . bagai LANGIT dengan KERAK BUMI ! result aku straight A pong bapak kau ta pandang aku ? bocor sudah rahsia , asal usul kejadian ni dari BAPAK beliau si KAWAN aku tu . mulutnya Bisa tadak Ubat ! mulut orang , kita tutup kang . Makan Penampor sudah aku nanti ! Akibatnya sekarang , mak haku ta bagi  KAWAN sangat dengan orang ARROGANT macam bapak si KAWAN aku . susahsusah >,< 


p/s: Yang buruk tetap buruk , yang Syantek ta semestinya Kekal . Maaf kepada si KAWAN itu 

header aku HODOH ?

Sejujurnya orang yang berkata demikian amatlah HUDOH melalui mata kasar aku nih . 
erm , don JUDGE my header . 

HEI !
 #muka marah terok ah 

Image Detail

meme la header tu macam aku ad penyakit BERJANGKIT , kaler purple naha muka aku ! but can u stop condemn me . Dasar gumok . 

Seriously , aku ni lemah terok la dalam menggunakan POTOSHOP ni . Aduh ! aku dulu meme ad belajaq tapi setakat tu jelarh , adoi ! ni cita Lower Form bhai . tudung pong senget lagi . HAHAHAHA :D Markah aku cukup makan jah , janji lulus kan ? ingat senang ka ujian Encik Cikgu tu bagi . FOBIAS kot ! sejak tu elergik bub POTOSHOP ni hah . 

So , akibatnya header aku tarok la gambar seketoi aku . HAKHAKHAK :D mudah dah ringkas , macam SMS plak kan ? Do I Care ? 

Pasal nampak gambar aku BUDJET ? owh ! sukasuki aku larh na budjet dalam gambar tu . In fact , pic tu dah capture ! Aku pong dah CAPUB satu dunia wahai MISS DISTURBER ! 

p/s: buat sesiapa benci HEADER saya ! korek mata or balek tido gigit Angry Bird hampa , aku tadak masa na layan penyibuk  .