ツ  my oxygen   Myself ♥  mak 。 ayah  akak dila  akak syida 。 abg apis  ameer 。  eisya  deyla  nani 。 

How it get start

Ohok Ohok , lama betul tak tulis entry . Assalamualaikum , uolls sihat ka ? he he ^‿^ Aku harap hampa semua sihat la noh . Lagi bapa hari ja nak raya , hope jangan dok ponteng la . Buat-buat malu sikit . Tak dak lagi dalam sejarah orang mati sebab puasa . Puasa salah satu rukun islam . Ingat tu

firman Allah SWT : "Wahai orang-orang yang beriman, telah diwajibkan ke atas kamu berpuasa sebagaimana telah diwajibkan ke atas umat-umat yang sebelum kamu, semoga kamu menjadi orang-orang yang bertaqwa."

Oh ! bukan benda ni yang membuat aku dewasa . Ni sebagai peringatan , kot kot ada yang terlupa . Sampai ada dok makan kat kedai tengahari rembang bulan ramadhan ni , okay ? 

EhemEhem . 

Actually aku nak cerita walaupun 'agak lewat' , hi hi (: 
Aku telah melanjutkan pelajaran di Universiti Kuala Lumpur , Royal College Medicine of Perak di Ipoh, Perak . Dalam course Diploma in Physiotherapy . 

Yeah ! aku dah jadi budak U lol . 

Aku daftar 9/6/2013 . Datang dengan tak kenai sekoq pun , hidung kembang *konon tuff*. Try greet orang dengan bahasa keyell . Sumpah hampeh ! *muntah hijau* ×̯× tetiba muncul someone yang boleh in dengan kerenah aku . Alhamdulillah , nama dia Athirah . Waving hand hardly , pekik-pekik nama tyra . over mampus ! P orientasi kat Pulau Pangkor , normal tu . Ingat sikit , mau standard laa . Aku dok SWASTA bhai . Keep on mind , please . 

Skip Skip Skip 

Anddd now , sekarang dah bulan puasa . Ini first time aku berpuasa dekat U . A little bit excited to welcome RAMADAN . Memang aku tak sangka , aku akan berjalan sakan dekat ipoh . Dah macam VIP , bukak puasa sana sini ramai-ramai . Yang paling buat aku syok , kat sini best window shopping laa . Harei  aku tak beli apa-apa pun . Semua mahai nak mampoih , memang dak laa aku nak beli . Tunggu ayah aku tukaq pekerjaan sebagai jaga mesin buat duit =3 . Sepanjang bulan puasa aku penah bukak puasa n jejalan : Mydin Meru , Aeon Station 18 and Kellie Castle . ≧◡≦ 


 yumate | dayah | me 


 me | ninie | yumate

Kellie Castle :
 me

 back : akma | tini
front : me | syufa | maziah

Walaupun aku baru kenal deipa . Tapi rasa close sangat . Tak boleh nak jadi FAKE , aku show ja perangai aku yang sebenaq . Cuma , aku kurang cakap dari sebelum ni kot . HA HA HA  ─‿‿─ aku dok rasa remain the same ja . Ahh , perSetan semua itu . After raya , cuti tiga minggu . Okay , mohon la jeles . kikikiki ˘˛˘ 

Takat ni ja kot . Selamat Berpuasa ◕‿‿◕。