ツ  my oxygen   Myself ♥  mak 。 ayah  akak dila  akak syida 。 abg apis  ameer 。  eisya  deyla  nani 。 

On holiday

Hi ! Going to kajang. Em maybe a week or more la stay sana. Hokay, kerja nak kena submit ke laut. Haze everywhere gais. Take care good of yourself. Chawwalah

Night

Hi ! I can't sleep. Benci betoi aku.

Chapter kelantan

So I'm done clinical posting chapter kelantan ! YAYYYYYYY. Waiting for mak today. Btw, my addiction goes wang gais.

Pantai Cahaya Bulan

Hi ! So semadikan a very last week at kelantan with something sweet. Having date with girlfriends today. Even if haze everywhere, i'm not so well. Demam jerebu plus plus homesick, so sick duduk asrama dengan mek mek sini kind of anti orang luar. A hectic month at kelantan. Never comeback untuk bergaul dengan orang mindset bawah tempurung dekat asrama ni. Seriously, worst time ever duduk dengan orang macam ni. Mek mek dekat u aku tak la bajet macam ni pun. Go die !  

Annoying bf

Hi ! Same goes today, counting to leave kelantan. Calendar and clock be my bestfriend for a month. Sigh, worst time decided to stay here beb. Well, my love still the same. He so weirdo lepas kena perli. Em, ame ame. Kami still on recovery stage. Dia dengan ayat annoying "abg tak sama macam dulu, abg tak nak kongkong baby dah" Lewls ! Issokay issokay nak change better person. Bukan 360° plus fake. Ew, not my taste.

Ahaa, anything that so ugly in past. Throw it away, a good thing stay. Apa yang dia pikir entah? Huh  ̄﹁ ̄ then assume aku la childish. By the way, he should learn something more. Dia asyik nak jadi api ja, mengamok meroyan sendiri. Dia tak pikir ka someone else yang jadi air ni bole convert jadi petrol. Kind of liquid too. Beware sayangs

Bad

Oh hai! Since yesterday i think, i need to start writing back. Im not a good expressive feeling to others in real life. Well, drama queen sangat kau 😂 . Having conversation with ame, well dia lain, sangat lain and berlainan dari dulu. Somehow, aku dapat feeling patut leave ja dia. He not worth it pun ! Ada haa yang kemaruk nak kat aku. Tapi bila one this stage, aku tak pikir untuk compare-compare laki bagai ni. You got one and stay.

Tapi nampak la after dia clash dengan zu. Oh kemonnn, nampak sangat bro. Dia still sayang perempuan tu. Zu tu lawa wei, nothing haa compare ngan aku. Dia macam rela terpaksa kena suka ugly duckling ni haa 😢 . Aku dah struggle untuk keep everything in safe mood. Tapi dia langsung tak tunjuk ciri struggle nak relay ni stay. Seriously gais, dilemma 😱 . Sekarang aku just follow the flow. Makan hati tu semestinya. 

Counting day at Kelantan

Sigh! Sumpah tempat ni tak kena dengan jiwa raga. OHMEMGEEEE, admit it. Sini rileks sangat and i'm tired doing nothing. Harini pulak, apa jenis tangkai tah pakai. Deipa ni hingaq macam pasar malam, harap muka ja segak. So memang hoping sangat everything end soon.

Hi

Hi , I guess imma big girl now. I'm 20 gais. Well blog ni still look childish. I love being childish ever. So, last year for my diploma in physiotherapy. 3 years ago update natang ni. I hope everything gonna be alright. Pray for me! A lots of love from me to you.