ツ  my oxygen   Myself ♥  mak 。 ayah  akak dila  akak syida 。 abg apis  ameer 。  eisya  deyla  nani 。 

Bad

Oh hai! Since yesterday i think, i need to start writing back. Im not a good expressive feeling to others in real life. Well, drama queen sangat kau 😂 . Having conversation with ame, well dia lain, sangat lain and berlainan dari dulu. Somehow, aku dapat feeling patut leave ja dia. He not worth it pun ! Ada haa yang kemaruk nak kat aku. Tapi bila one this stage, aku tak pikir untuk compare-compare laki bagai ni. You got one and stay.

Tapi nampak la after dia clash dengan zu. Oh kemonnn, nampak sangat bro. Dia still sayang perempuan tu. Zu tu lawa wei, nothing haa compare ngan aku. Dia macam rela terpaksa kena suka ugly duckling ni haa 😢 . Aku dah struggle untuk keep everything in safe mood. Tapi dia langsung tak tunjuk ciri struggle nak relay ni stay. Seriously gais, dilemma 😱 . Sekarang aku just follow the flow. Makan hati tu semestinya. 

No comments:

Post a Comment